28.05.2018  |  VVS  |  Intelligente installationer

Alarm-startpakke – hold tyven for døren!

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at gøre det så komfortabelt og nemt som muligt for dig som kunde, kan du nu købe særlige startpakker i COMFORT IP-serien i vores webshop.

Køb f.eks alarm-startpakken, hvor du både får et access point, en bevægelsessensor, en sirene og en vindues-/dørkontakt i én og samme pakke! Hvis der er noget, der bevæger sig i det rum, hvor bevægelsessensoren er monteret og tilsluttet, eller vindue-/dørkontakten bliver aktiveret, vil man få en alarm via sin telefon, som man kan reagere på, samtidig med at sirenen går i gang.

Vha. access pointet kan du overvåge og styre det hele direkte på din smartphone – også mens du er på farten!

Pakken kan suppleres med en udvidelsespakke bestående af en ekstra vindues-/dørkontakt og bevægelsessensor. Desuden kan det øvrige program indenfor COMFORT IP gulvvarme, lysstyring og alarmsystem sluttes til denne startpakke.

Se alle produkter og pakker her

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på   Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere