Energi

Nye afregningsregler rammer solcelleejere på pengepungen

Solcelleejere blev tilbage i 2012 lovet, at reglerne for afregning ville forblive som de var i mindst 20 år. Nu står reglerne alligevel til at blive ændret og solcelleejerne til at blive ramt af ekstraregninger.

Energi

Regeringen afsætter 144 millioner til kontrol af energispareordningen

Energiminister Lars Christian Lilleholt har valgt at afsætte over 100 millioner kroner til bedre kontrol af energispareindsatsen. Det er godt, mener Tekniqs adm. direktør, men der kan stadig gøres mere.

Belysning

Dynamisk lys inspirerer i byrummet

Læs OSRAM's seneste nyhedsbrev med spændende information om Traxon produkter til dynamisk lys i byen, belysning af historiske momumenter og stolte vartegn.

Indhold fra partner

Christiania skal have grønne energikilder

Der er sat 30 millioner af til projektet, der blandt andet skal gøre varmeforsyningen på Christiania CO2-neutral.

Forsøg med kombination af varmepumpe og kedel viser vejen

En producent, et energiselskab og en installatør er gået sammen om at skabe en hybridløsning for varmeanlæg, der både kan komme pengepung og miljø til gode.

Nyt projekt forbinder jyske varmepumper med bornholmske varmeanlæg

Best Green og Horsens Kommune er gået sammen om at levere grøn energi til syv skoler og to sundhedscentre. Samtidig bruges projektet til forskning.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere