16.05.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Bliv mere effektiv - tjek listen her

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rigtig meget af arbejdsdagen kan hurtigt komme til at gå med tidskrævende opgaver, der ikke nødvendigvis gavner din bundlinje. Se, om du kan genkende dig selv i disse punkter og læs mere om, hvordan Solar kan løse det for dig.

Måske tænker du ikke over det i hverdagen. Men rigtig meget af din tid går sikkert med alt muligt andet end arbejdet hos kunderne. 

Hvor meget tid bruger du eksempelvis på:

- At bestille varer?
- At hente varer?
- At lede efter varer på lageret?
- At betale fakturaer?
- At fylde lageret op?
- At undersøge markedet for nye produkter og løsninger?

Fra vores kunder ved vi, at der typisk bliver brugt mellem to og fire timer dagligt på bestilling og modtagelse af varer. Men vi ved også, at de opgaver nærmest forsvinder, hvis du får en lagerløsning fra Solar. Læs mere om, hvordan du kan få et overskueligt lager, hvor du sparer tid og penge her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere