Branchen

Øland leverer årsregnskab med stabil vækst

2016 var et godt år for Øland, der i årsregnskabet leverer en vækststigning på 2,5 procent. I 2017 forventer virksomhedens adm. direktør at vinde endnu mere på ventilation og isolering som samlet løsning.

Branchen

Kemikalieresistent ventilation

Anven har et meget stort program af kemikalieresistente/syrefaste/korrosions-bestandige ventilatorer

Indhold fra partner

Branchen

Dansk Ventilations medlemmer stemmer ja til fusion

Dansk Ventilations og Velteks planer om at fusionere er tæt på at blive realitet. En samlet brancheorganisation skal styrke arbejdet for medlemmerne, siger formand.

Branchen

Øland åbner ny lokalafdeling

Hos Øland har man haft succes med konceptet one-stop-two-shops, hvor virksomheden i større danske byer deler adresse med Brødrene Dahl - og nu er turen kommet til Birkerød.

Branchen

Ebmpapst opruster med italiensk virksomhed

Hos Ebmpapst Group vil man bl.a. øge fleksibiliteten i sit internationale produktionsnetværk – derfor har virksomheden overtaget den italienske virksomhed Lae, der er specialist i sikkerhedsgitre og ventilatorer.

Branchen

Stor fare for brand i restauranters ventilationsanlæg

I sidste weekend kørte Hovedstadens Beredskab ud til ti meter høje flammer, der var startet i en restaurant og bredte sig via ventilationsskakten. Nye krav om tilsyn og vedligehold af ventilationsanlæg er måske på vej.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere