02.08.2017  |  VVS  |  Branchen

Danfoss Redan samler aktiviteterne ved Silkeborg

Bedre infrastruktur og fremtidige kapacitetsbehov får Danfoss Redan til at flytte alle virksomhedens aktiviteter til Haarup nær Silkeborg.

Ved udgangen af 2017 flytter Danfoss Redan domicil, når alle virksomhedens aktiviteter flyttes til egen fabrik i Silkeborg.

Det skyldes blandt andet, at motorvejen har 'rykket Silkeborg tættere på Aarhus', hvor mange af Danfoss’ medarbejdere og kunder kommer fra.

Derfor har man tilbudt alle medarbejderne at flytte med til Silkeborg og fortsætte i deres nuværende ansættelser.

Læs også: Nyt Nordea-domicil er klar til indflytning

Ifølge Danfoss Redan er en anden årsag til flytningen, at de nuværende lokaler i Hinnerup ikke kan følge med virksomhedens fremtidige kapacitetsbehov.

Og da lokalerne i Hinnerup er lejede, og lejeaftalen udløbet i løbet af næste år, mener man, at det er det helt rigtige tidspunkt at finde en mere langsigtet løsning, hvorfor man flytter til egne lokaler på Danfoss’ fabrik i Haarup ved Silkeborg.

Flytningen vil ikke få indflydelse på det nuværende produktprogram og vil blive planlagt, så Danfoss kan sikre kontinuerlige leverancer i hele perioden, oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere