02.02.2018  |  EL  |  Belysning

Dekorative udendørs LED-armaturer til professionelle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ledvance tilfører en attraktiv og varieret portefølje af udendørs LED-armaturer til sit sortiment af moderne LED-armaturer til professionelle og som forhandles via grossister. Specielt velegnede, når design spiller en rolle.

Lavt strømforbrug, lang levetid og elegant udseende inden for LED-belysningsløsninger overbeviser flere og flere kunder - og udendørs armaturer er ingen undtagelse. Derfor lancerer Ledvance en ny produktfamilie bestående af ni nye modeller i forskellige versioner til professionelle.

Størstedelen af ​​sortimentet er beregnet til facademontering. De fleste armaturer vil være tilgængelige i antracitgrå- eller hvidbelagt aluminium, og nogle modeller også i rustfrit stål. Outdoor Belt-modellen er tilgængelig i to forskellige designs - med enten en rund eller rektangulær diffuser bag det iøjnefaldende antracitgrå bælte.
 

Varianterne findes fra 360 lumen i Outdoor Pole-modellen til 740 lumen til Outdoor Edge-modellen. Farvetemperaturen for alle produkterne er en varm hvid 3000 Kelvin. Armaturerne bidrager derfor til et højere sikkerhedsniveau, samtidig med at det giver en behagelig udendørs belysning. Alle modeller har en levetid på op til 30.000 timer og en 5 års systemgaranti. Outdoor Edge og Outdoor Pole facadearmaturer fås med valgfri kombineret dagslys- og bevægelsessensor.
 

For Outdoor Lantern-modellen findes der i tillæg til den overflademonterede version matchende pullertversioner, som er 500 mm og 900 mm høje. Pullerterne af Outdoor Pole er 500/800 mm høje. Til Outdoor Pole fås også et matchende væg- og loftarmatur til indirekte belysning. Hovedet på Outdoor Spot og Outdoor Indirect kan vippes og drejes, så lyset kan styres hen, hvor det er nødvendigt.
 

Outdoor armatuerne er IP54 eller IP44 og er dermed beskyttet.

Se mere her på ledvance.dk - udendørs LED-armaturer

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med aktivitet i mere end 120 lande er LEDVANCE en af de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Virksomheden er opstået ud af den klassiske belysningsindustri fra OSRAM og markedsfører LED-lyskilder, standardiserede LED-armaturer, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger samt traditionelle lyskilder. Siden 2017…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere