11.05.2017  |  EL  |  Branchen

Den store røde værktøjstruck kommer til Kolding

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag den 18. maj kan håndværkere i Kolding og omegn få en på værktøjsopleveren i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik på Nordager 3.

Den er kæmpestor. Den er rød. Og den er fyldt med værktøj, der kan få det til at krible i hænderne på enhver håndværker…

Nej, det er ikke en gåde, men Milwaukees BIG RED truck, som torsdag den 18. maj svinger forbi Kolding og parkerer foran Lemvigh-Müllers håndværkerbutik på Nordager 3 fra kl. 10-15.

Prøv værktøjet af

Her kan håndværkere og andre professionelle fagfolk teste og afprøve alt det værktøj og udstyr, som Milwaukee har fyldt trucken med.

Slagterpølser og præmier

I løbet af dagen vil der også være konkurrencer, hvor man kan bl.a. kan vinde en mountainbike, og pølsevogn som serverer slagterpølser på 200 gram.

Du kan også møde ...

Ud over værktøjsproducenten Milwaukee kommer Bahco, Scanlico, Zarges og Airtox også forbi håndværkerbutikken og viser deres nyeste produkter frem.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.   Få dine varer fra dag til dag Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere