12.02.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Det dine kunder efterspørger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Haier giver forbrugeren hvad de vil have – et super godt produkt til en super god pris!

Haier er verdens største producent af hvidevarer og smart-varmepumper – og dét er der en grund til. Haiers produkter afspejler nemlig forbrugerens ønsker og behov for at give den mest fuldendte løsning.

Der er tænkt over enhver detalje i Haiers moderne varmepumper. De er markedets mest lydsvage, helt ned til 15 dB, og har mange intelligente og brugervenlige standardfunktioner.

Og bare rolig. Haier har også tænkt på dig som installatør. Varmepumperne har små geniale funktioner, som letter installationen betydeligt.

Sidst med ikke mindst: Priserne er helt suveræne, fordi alle fordyrende mellemled er fjernet.

Hvad er der mere at forlange?

Læs mere her.

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere