17.07.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Case: - Det er vigtigt med en ordentlig support

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brica Sikring A/S skiftede for et år siden en regnskabsløsning og en timeregistreringsløsning ud med E-Komplet, der samler det hele og giver overblik. Og så er hjælpen kun en telefonopringning væk

- Før i tiden havde vi en regnskabsløsning fra en af de helt store internationale udbydere. Når man ringede til deres support, fik man nærmest en følelse af at være til besvær. Til sidst ender det jo med, at man sidder og slås med problemet selv frem for at ringe til supporten. Og det koster tid, fortæller direktør Carsten Roed Øvre, Brica Sikring A/S i Roskilde.

Efter at have haft en regnskabsløsning fra en udbyder og et time/sagsstyringssystem fra en anden, og efter at have siddet og overført data manuelt, skiftede Brica Sikring for et år siden til E-Komplet, der samler time- og sagsstyring, vareforbrug, regnskab med mere i én overskuelig løsning, der er udviklet af håndværkere til håndværkere.

Både svendene og medarbejderne på kontoret tog godt imod den nye løsning, der sparer tid og giver overblik. Men Carsten Roed Øvre bed især mærke til én ting, der var anderledes:

- Når man ringer til E-Komplet – uanset hvad man ringer med – er de altid imødekommende og gør en stor indsats for at hjælpe os. Det er tydeligt, at E-Komplet forstår, at vi driver en virksomhed, hvor vi skal bruge vores it hele tiden, slår Carsten Roed Øvre fast.

Læs hele referencen med Brica Sikring her

E-Komplet er byggebranchens fortrukne IT program. Det er en komplet løsning der indeholder både sagsstyring, økonomistyring og registrering.

Kunne du tænke dig at se, hvordan E-Komplet fungere i praksis? Så kontakt os på telefon 70 70 27 86 og aftal et gratis og uforpligtende møde med os.

Du kan også sende os en mail på : info@e-komplet.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere