24.04.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Det tilbyder Solar på VVS-messen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du har planer om at kigge forbi VVS-messen denne uge, så find Solar på stand 4313 og hør om vores mange services, der kan gøre dit arbejdsliv lettere.

Hos Solar er vi klar til endnu en VVS-messe, hvor vi glæder os til at gøre dig klogere på vores mange services, som både kan hjælpe dig med at spare tid og penge.

Kom forbi hal C stand 4313, hvor vi blandt andet står klar med information omkring webshop, bestilling fra mobilen, kurser, uddannelse, Fastbox, bæredygtighed, VVS-mester og meget mere.

Du kan læse mere om emnerne her:

Hele værktøjskassen i lommen:
Det ville blive tungt at slæbe rundt på de mere end 145.000 varer, vi har på lager. Derfor har vi samlet det hele i vores Solar Mobile app, så alle produkter er tilgængelige døgnet rundt. Du kan søge direkte på produktet, blive inspireret af nye varer, scanne stregkoder eller bladre kataloger igennem. Men du får også adgang til andre services som vores Fastbox, hvor vi leverer dine varer helt ned til en time efter bestilling eller vores værktøjsudlejning, hvor du kan leje det, du kun lige har brug for i dag eller resten af ugen. 

Dygtiggør dig selv og din virksomhed:
At være en god montør er ikke længere nok i en branche, hvor digitalisering og teknisk kompleksitet kommer snigende. Men du kan fremtidssikre både dig og din virksomhed ved at blive endnu dygtigere. Vores uddannelsespartner STI kan hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer – eller få nogle helt nye.

På VVS-messen kan du høre flere oplæg om de temaer, der påvirker den moderne montør hver eneste dag. Og har du ikke mulighed for at dukke op, så kan du følge med fra din smartphone eller tablet via vores livestreaming.

Få fordele med VVS MESTER: 
Mindre bøvl. Mere forretning. Det er hovedbudskabet i vores VVS MESTER service, hvor du som installatør kan blive medlem sammen med 55 andre stærke vvs-installatører i hele landet. Vi fungerer som din egen markedsføringsafdeling, hvor vi hjælper dig med din hjemmeside, webshop, kampagner til kunderne og meget mere.

Grønt blod i årerne:
Selvom vores logo er blåt, så er vi faktisk ret grønne. Energirigtige og klimavenlige løsninger ligger i kortene for fremtiden, og vi kan se en stigende efterspørgsel allerede nu. Når det kommer til klima og energi, så vil vi være din vigtigste sparringspartner. Hos os får du ikke kun et produkt. Vi hjælper som de eneste på markedet også med løsningsdesign, teknisk support, energiberegninger, ordrebehandling, lovgivning og mange andre services, når det gælder varmepumper, solceller, ventilation og klimaløsninger.

Lad os levere direkte til dig med Fastbox:
Står du og mangler en vare på et kritisk tidspunkt, så kan vi hjælpe dig med det samme. Når du bestiller dine varer ved hjælp af vores Fastbox, kan vi levere helt ned til under en time. Vi sender den direkte, til hvor du er, så du slipper for køreturen. På den måde kan du spare både tid og penge, og du kan bruge tiden på det, der er vigtigt. Vi sender Fastbox fra vores Fastbox- og servicecentre til priser fra 99 kroner.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere