22.12.2017  |  EL  |  Branchen

Digital radiatortermostat; skru automatisk ned for varmen, når der udluftes.

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at gøre det så komfortabelt og nemt som muligt for vore kunder, sælger vi en række startpakker i COMFORT IP-serien i vores webshop.

COMFORT IP er vores nyeste serie inden for gulvvarme. Men COMFORT IP er meget mere end varme i gulvet! Du kan nemlig udvide systemet og gøre det til en avanceret SmartHome-løsning. Hjernen bag er et access point, som giver dig mulighed for at kombinere gulvvarmen med et bredt udvalg af komponenter inden for lysstyring, alarmer mv. Det hele kan styres direkte på din smartphone!

Køb f.eks radiator-startpakken, hvor du både får et access point, en digital radiatortermostat og en vindues-/dørkontakt i én og samme pakke! Kontakten og radiatortermostaten kan kommunikere med hinanden – på den måde vil radiatortermostaten sænke temperaturen, når et vindue eller en dør åbnes. Med access pointet har du mulighed for at styre og overvåge enhederne direkte på din smartphone – også mens du er på farten!

Pakken kan suppleres med en udvidelsespakke bestående af en ekstra vindues-/dørkontakt og en digital radiatortermostat. Desuden kan det øvrige program indenfor COMFORT IP gulvvarme, lysstyring og alarmsystem sluttes til denne startpakke.

Se alle produkter og pakker her

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på   Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere