24.01.2018  |  EL  |  El-materiel

Draka M-FLEX kontrolkabler til industrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forbinder industrien med styring

Draka M-FLEX kontrolkabel program er udviklet til at opfylde krav til både let, normal og tung industri - hvor kablerne påvirkes af olie, varme, fugtighed, elektromagnetisk interferens samt mekanisk eller kemisk belastning.

Pålidelig og effektiv industriproduktion ved hjælp af robotter, samlebånd og transportsystemer er meget afhængig af automatiserede kontrolsystemer. Kablerne hertil skal derfor være robust, brandklassificerede og fleksible - så de er lette at installere uden fejl eller elektrisk støj.

Prysmian Group tilbyder derfor et bredt program af kabler til industriel brug. Disse bruges typisk i maskiner og andre industrielle installationer, men har flere andre anvendelses områder, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed har høj prioritet.

Kontrolkabler er som standard multi-ledere, der anvendes til automatisering og instrumentering. Kontrolkabler kan måle og regulere transmissioner af automatiserede processer. De er typisk skærmet med aluminiumfolie eller kobberflet eller en kombination af de to. Fleksibiliteten er afgørende for om kontrolkablet kan blive kontinuerligt bøjet, slidt eller stødt i f.eks. en procesautomatisering, hvilket kræver en speciel designkonstruktion.

Kabelkonstruktionen er designet til at leverer et optimalt og pålideligt signal via KEMA kvalitetsmærkede kabeltyper, der er egnede til krævende miljøer. I forhold til brandsikkerhed, er alle M-FLEX kablerne selvslukkende, SF og ASF typerne har lav brændbarhed og LSHF typerne tilbyder øget sikkerhed, i form af lav røgudvikling og en halogenfri yderkappe.

Læs mere om M-FLEX og se alle produkterne på vores hjemmeside

Eller download M-FLEX kataloget her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group Denmark A/S blev grundlagt i februar 2011 som et resultat af sammenlægningen mellem Prysmian og Draka – to af branchens stærkeste og mest respekterede kabelbrands globalt – hvis navne begge fortsætter som selvstændige og komplimentære varemærker. Sammenlagt er Prysmian Group verdens største inden for design, fremstilling…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere