17.07.2017  |  EL  |  Branchen

Elogic Systems er klar til at udvide

Efter fusion og direktørskifte er elskabs- og eltavleproducenten Elogic Systems klar til at skrue op for omsætningen og medarbejderstanden.

Elskabs- og Eltavleproducenten Elogic Systems fra den østjyske by Hornsyld er klar til at udvide forretningen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Efter fusionen mellem Elogic og Triax System sidste år er virksomheden nu klar til at øge både omsætningen og antallet af medarbejdere.

”Vi forventer vækst både inden for eltavler og elskabe det kommende år. Salget af eltavler følger byggeriet, og der er godt gang i markedet med nye hospitaler, fabrikker og ejendomme. På skabssiden er der fin aktivitet inden for udbygning af fibernet, blandt andet i Frankrig”, siger adm. direktør Lars Prisak til Vejle Amts Folkeblad. Han har netop tiltrådt direktørposten den 1. juni i år.

Læs også: App holder styr på nye elsikkerhedsregler

Ud over i Frankrig er virksomheden godt kørende i Polen, hvor Elogic Systems sidste år udvidede produktionen. Lars Prisak fortæller, at der er planer om at ansætte flere elingeniører i både Danmark og Polen.

Lige nu er der i alt 75 ansatte i Hornsyld og 160 i Polen.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere