Erhvervsakadami Sjælland

www.easj.dk

Branche/Sektor:

Uddannelse

Om

Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) er en uddannelsesinstitution, der udbyder videregående uddannelser og efteruddannelser samt erhvervssamarbejder og udviklingsprojekter.

EASJ har uddannelser på både fuldtid og deltid. EASJ udbyder 26 fuldtidsuddannelser (akademi- og professionsbacheloruddannelser) og en lang række deltidsuddannelser (AU og diplomuddannelser) og har omkring 2.300…

Læs mere  

Om

Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) er en uddannelsesinstitution, der udbyder videregående uddannelser og efteruddannelser samt erhvervssamarbejder og udviklingsprojekter.

EASJ har uddannelser på både fuldtid og deltid. EASJ udbyder 26 fuldtidsuddannelser (akademi- og professionsbacheloruddannelser) og en lang række deltidsuddannelser (AU og diplomuddannelser) og har omkring 2.300 ”årselever” (STÅ) på fuldtidsområdet. Dertil kommer studerende og kursister på deltidsområdet.

EASJ udbyder videregående uddannelser, men også erhvervssamarbejder og udviklingsprojekter. Fælles for alle aktiviteterne er, at de er dybt forankrede i praksis, det vil sige de beskæftigelsesområder, som uddannelserne retter sig mod.

Med sine 11 udbudsadresser i fem byer har EASJ en høj grad af decentral organisering. Det er med til at tilgodese en regional uddannelsesdækning.

Jobs

Underviser til VVS installatøruddannelsen

Vi er et engageret underviserteam, der søger en ny kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS installatører. Du vil også skulle undervise på andre af erhvervsakademiets tekniske uddannelser. Vi har både fuldtids- og deltidsuddannelser.

Frist: Snarest muligt Region Sjælland

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere