13.06.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Få et bedre indeklima med luft- og varmetæpper fra DANHEAT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lufttæpperne er ideelle til brug i fx butikker, hoteller, restauranter, kontorer og andre offentlige bygninger.

Designet til rum med luft temperaturer fra 5 til 40°C, fri for forurenende stoffer såsom støv og kemiske dampe. Lufttæpperne har et metalhylster i pulverlakeret i RAL 9010 og har tætningsklasse IP 20.

GUARD lufttæpper er professionelle og attraktive lufttæpper i moderne design, konstrueret til at skabe en barriere mellem udeluften og den opvarmede indeluft og benyttes hovedsagelig på steder, hvor døren står åben – eller åbnes meget ofte - f.eks. butikker, hoteller, kontorer, grill barer, restauranter, og andre offentlige bygninger. Derved undgås træk gener og der skabes et behageligt indeklima.

GUARD lufttæpper er fremstillet i materialer af høj kvalitet, i et kompakt design, hurtig varme og lavt strøm forbrug. Ved at varme med vand i stedet for el, spares energi og sikker drift opnås. Når vandet frakobles er det et almindeligt lufttæppe uden varme. Kan bruges hele året rundt.

GUARD lufttæpper er designet til drift indendørs i tørt miljø med omgivende luft temperatur mellem 0°C og +40°C til transport af luft fri for forurenende stoffer, såsom støv, fedt, kemiske dampe og andre urenheder. Relativ luftfugtighed bør ikke være over 80%.

GUARD lufttæpper styres via vægmonteret hastighedsregulator, som giver mulighed for justering af lufttæppets effektivitet og varmeafgivelse. Der er mulighed for at indstille luftretningen ved hjælp af de retningsbestemte lameller for at opnå effektiv adskillelse.

GUARD lufttæppe er designet for faciliteter, hvor højden af installation ikke overstiger 3,5 m.

  • 2 udgaver - vand eller elektrisk
  • 3 længder - 100, 150 og 200 cm
  • Kastelængde op til 3,5 m
  • Inkl. Hastighedsregulator
  • Inkl. 2 metal beslag for vægmontering
  • I metalhylster i pulverlakeret i RAL 9010 og har tætningsklasse IP20.

Læs mere her på vores hjemmeside

Tags: DANHEAT A/S

Mere fra DANHEAT A/S

DANHEAT A/S

www.danheat.dk

DANHEAT producerer oliebrændere, varmluftaggregater og aggregater for rumventilation. DANHEAT tilstræber til enhver tid, at vore produkter er udført i en høj kvalitet og er funktionelle for præcis det formål de skal anvendes til. DANHEAT er et lille fleksibelt firma og vi tilpasser vore produkter således, at de opfylder de krav den e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere