05.02.2018  |  VVS  |  Branchen

Fokuser på de opgaver du er bedst til, mester! 

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kræver ofte øvelse og hårdt arbejde at blive god til noget. Det gælder også håndværk!

Det er sjældent, at man er lige god til alle slags opgaver. Desuden kræver det ofte også, at man investerer i en masse forskelligt udstyr og materiale, før man kan løse de mange forskellige håndværksopgaver.

Derfor handler det om at finde ud af, hvilke opgaver du og dine svende er bedst til at løse. Når du har fundet ud af hvilke opgaver det drejer sig om, vil I kunne købe mere præcist ind og udføre opgaverne hurtigere. Det vil i mange tilfælde medføre højere kundetilfredshed.

Desuden vil du på længere sigt have nemmere ved at ansætte folk, som er gode til præcist det håndværk.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere