06.02.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

GRATIS SEMINAR: Det rammer også dig - få styr på dine persondata

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, så det er tid til at komme i gang. Vi hjælper dig til at forstå de nye regler. Deltag i vores gratis seminar.

Alle virksomheder har persondata. Så uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed eller flere hundrede ansatte, så gælder den nye persondataforordning for dig. Hvis du som virksomhed registrerer personoplysninger i et elektronisk system eller i et register, er du omfattet af den nye lov, som træder i kraft den 25. maj 2018.

Vi vil gerne hjælpe dig til at forstå de nye regler, og hvad det betyder for dig. Derfor kan du tilmelde dig et gratis seminar hos vores uddannelsespartner STI lige her.

Du slipper også for at læse de mange tunge paragraffer. Vi har nemlig lavet et nemt og overskueligt overblik over reglerne, så du kan få svar på, hvordan du skal forholde dig. Her kan du både læse gode råd fra advokaten og få en hurtig forklaring i en video.

FORSTÅ DE NYE REGLER HER

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere