06.08.2014

Højttydende solvandvarmer

Aguasols nye solvandvarmer Auguasol Unibody omdanner solens stråler til varmt vand.

Aguasol har udviklet Aguasol Unibody, der er en højtydende solvandvarmer, som omdanner solens stråler til gratis varmt badevand og opbevarer det i en 190 liters højisoleret beholder, indtil der er brug for vandet. Aguasol Unibody kan placeres i haven på et specieldesignet stativ eller monteres direkte på taget.

Unibody er designet, så den kan anvendes året rundt af en familie på fire personer. Tilbagebetalingstiden er typisk 4-6 år afhængig af nuværende varmekilde. Med Aguasol Unibody installeret på taget eller i haven, er der ingen udgift på opvarmning af det varme vand fra marts til oktober, hvis man anvender el-vandvarmer til opvarmning af det varme vand.

Hvis en husstand anvender oliefyr vil besparelsen typiske bestå i at oliefyret helt kan slukkes fra maj - oktober. Fra oktober - februar vil der være en nedsat besparelse, da der ikke er meget sol. Der er dog dage med klart vejr, som bidrager til den samlede besparelse. Dertil skal man også medregne at vandet fra vandværket typisk kun er 8°C, så selvom man har en halvoverskyet vinterdag vil vandet blive forvarmet.

www.aguasol.dk

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere