12.06.2017  |  EL  |  Branchen

Høyrup & Clemmensen indgår samarbejde med Sustain Solutions

Et samarbejde mellem Høyrup & Clemmensen og Sustain Solutions skal fremover gøre det nemmere for kunderne at finansiere deres energirenoveringer.

Hos Høyrup & Clemmensen vil man gerne kunne tilbyde sine kunder finansierede energirenoveringer.

Derfor har installationsvirksomheden indgået et samarbejde med energifonden Sustain Solutions, så både nuværende og nye kunder kan blive tilbudt energioptimeringer, som finansieres med kapital fra en energifond oprettet af pensionskassen PKA.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Dominus opkøber specialist i bygningsdrift

Via energibesparelserne betales renoveringens omkostninger tilbage over tre til otte år, hvorfor bygherrerne ikke længere behøver at have penge op af lommen:

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder finansierede energirenoveringer. På den måde kan vi hjælpe med at sænke deres driftsudgifter, få et bedre indeklima og blive mere grønne”, siger Tom Lindquist, der er adm. direktør i Høyrup & Clemmensen.

Vækst i serviceafdelingen
Energirenoveringerne udføres af serviceafdelingen i Høyrup & Clemmensen, der i den senere tid har oplevet en stigende vækst:

”Serviceafdelingen oplever vækst, og med et samarbejde med Sustain Solutions forventer vi, at det fortsætter. Derfor fokuserer vi på at udvikle afdelingens kompetenceområder, så vi også i fremtiden er rustet til at imødekomme vores kunders behov”, siger afdelingsleder Lars E. Petersen. 

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere