09.03.2017  |  EL  |  El-materiel

Høyrup & Clemmensen installerer el i laboratorie

Elinstallatøren Høyrup & Clemmensen er kommet på noget af en opgave i industrigiganten Haldor Topsøes 1.000 kvadratmeter store laboratorie i Lyngby.

Elinstallatøren Høyrup & Clemmensen skal inden længe aflevere den opgave i Kongens Lyngby, virksomheden har arbejdet med siden slutningen af sidste år.

Det drejer sig om kemivirksomheden Haldor Topsøes 1.000 kvadratmeter store laboratorie – en opgave, der har vist sig kompleks fra start til slut:

”Vi har mange forskellige opgaver og skal blandt andet lave installationer til pumper, vandstyrring og blødgøringsanlæg. Dertil kommer installationer til laboratoriebænkene, føringsveje og lysinstallationer og –styring”, siger Lars Pedersen, der er projektleder på opgaven.

Læs også: Høyrup & Clemmensen automatiserer idrætscenter

I alt har ti medarbejdere arbejdet på projektet, hvor Høyrup & Clemmensen er underentreprenør for ventilationsfirmaet Alvent.

Elinstallationerne skal være færdiggjort og afleveret i slutningen af marts.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere