31.05.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Hav altid dine dokumenter lige ved hånden med iKontrol

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med modulet kan du gøre visse dokumenter og mapper tilgængelige direkte i iKontrol-app’en, så du ikke længere behøver at have dit ringbind med i bilen.

I dag udgiver iKontrol et nyt dokumentmodul, som gør det nemt og sikkert at for alle vores kunder, at bruge iKontrol til at styre deres dokumenter.

Med modulet kan du gøre visse dokumenter og mapper tilgængelige direkte i iKontrol-app’en, så du ikke længere behøver at have dit ringbind med i bilen.

Udover et brugervenligt design byder dokumentmodulet på en let måde at uploade, downloade, revisionere, omdøbe, kopiere, forhåndsvise filer og dokumenter. Alle filtyper og -størrelser kan uploades og vises.

Dokumentmodulet er gratis for alle iKontrol-kunder.
Kunne du tænke dig at høre mere om dokumentmodulet eller prøve det selv, kan du kontakte iKontrol på kontakt@ikontrol.dk eller på telefon 70606055.

Mere fra iKontrol ApS

iKontrol ApS

www.ikontrol.dk

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang. Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere