13.07.2017  |  Varmeanlæg

Hjælp dine kunder til en lun sommer for billige penge

Indhold fra partner Hvad er dette?

De lyse, danske sommeraftener er fantastiske, men ofte er der for få af dem. Derfor kan du forlænge sommeren med Solamagics energieffektive varmelamper.

Du kan hente store besparelser ved at bruge Solamagic varmelamper. En standard gas-terrassevarmer forbruger cirka 32 kroner i timen, hvorimod Solamagics 1400ECO+ PRO-varmelampe bruger cirka 2,85 kroner i timen.

Hvis du eksempelvis bruger din terrassevarmer 100 timer i løbet af sommeren, vil en Solamagic terrassevarmer koste dig 285 kroner, mens en gas-terrassevarmer vil koste 3200 kroner. En besparelse på næsten 3000 kroner.

Solar forhandler de energibesparende og miljøvenlige varmelamper, og du kan finde dem i vores webshop.

Læs meget mere om Solamagic i vores nyeste nummer af Solar Indsigt her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere