18.07.2016  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Hurtig og enkel konfiguration af sensor med smartphone

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny app lancerer en helt ny måde at konfigurere sensorer på. Du vælger den ønskede rumløsning og bliver guidet gennem konfigurationen trin for trin.

Nu kan du konfigurere sensorer på en intuitiv måde med din smartphone. Du behøver blot at installere den nye app Niko Sensor Tool fra Niko-Servodan og sætte en IR-dongle i minijackstikket på din smartphone. Derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign.

Trin for trin guide
Niko Sensor Tool app giver dig en helt ny og brugervenlig oplevelse, når du konfigurerer sensorer. I appen er defineret en lang række rumløsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen. Trin for trin guiden gør det hurtigt og enkelt at konfigurere sensorerne - også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv.

App sikrer ensartethed
Undervejs i konfigurationen har du naturligvis mulighed for at tilpasse konfigurationen til specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation. 

Trådløs overførsel via dongle til sensor
For at overføre konfigurationen fra smartphone til sensor benyttes en IR-dongle. IR-donglen isættes smartphonens minijack-stik og rettes imod sensoren under konfigurationen, hvor der sker en trådløs IR-overførsel mellem smartphone og sensor. 

Appen er gratis og kan downloades her:

Se brochure om Niko Sensor Tool

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Niko-Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Niko-Servodans løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Niko-Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere