Jobopslag

I praktik som VVS-ingeniør eller installatør i Herning

Midtconsult

www.midtconsult.dk

 • mc@midtconsult.dk
 • +45 9722 1133
 • Viborgvej 1, 7400 Herning
Se profil  
Stilling: VVS-installatørpraktikant
Ansættelses­forhold: Praktik
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 16.05.2018
Søg job  

Er du VVS-installatør, og skal du i praktik i efteråret 2018? Kunne du tænke dig at få erfaring med og indblik i, hvordan en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen arbejder? Så send din ansøgning til Midtconsult snarest muligt.

Om Midtconsult
Midtconsult er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggebranchen med knap 270 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning og Aarhus. Sammen løser vi rådgivningsopgaver over hele landet indenfor bærende konstruktioner, el- & VVS-installationer, ventilation, anlægsarbejde, bygningskomplettering, energianlæg, bæredygtighed, commissioning, CTS, bygningsakustik, brand, food & pharma, bygherrerådgivning og projektledelse. Med en bred pallette af ydelser står vi stærkt på markedet og har sat et tydeligt spor på Danmarkskortet med spændende og prisvindende projekter. Udover at være Midtconsult er vi også en del af ÅF, som er en international ingeniør- og designvirksomhed med mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Om VVS-afdelingen
I VVS-afdelingen arbejder vi med projektering af alle former for VVS-installationer i bygninger (fx vand, varme, ventilation, køl og afløb) og energi og indeklima. For at sikre den tværfaglige sammenhæng i projekterne arbejder vi meget i projektgrupper således, at du kommer til at arbejde tæt sammen med bl.a. el og konstruktionsfolk. Vi er et team bestående af dedikerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at levere de rigtige løsninger.

Din rolle
Som praktikant i vores VVS-afdeling vil du typisk blive koblet på et større projekt, hvor du i samarbejde med en mere erfaren ingeniør/installatør vil forestå:

 • Varmetabsregninger og dimensionering af det samlede varmeanlæg
 • Projektering af brugsvandsinstallationer
 • Udarbejdelse af etageplaner, principdiagrammer, disponering af føringsveje mv. i Revit MagiCad
 • Fastlæggelse af ventilationsprincipper og luftmængder
 • Udførelse af energiberegninger.

Du vil desuden deltage i projekteringsmøder både interne og eksterne, myndigheds- og bygherremøder samt komme med på tilsyn på nogle af vores projekter, der er under udførelse. For at øge den tværfaglige forståelse har du desuden mulighed for:

 • at komme med vores akustikere ud og foretage lydmålinger
 • at komme med vores brandrådgivere til myndighedsmøder
 • at komme med vores projektledere til projekteringsmøder

Du vil blive tilknyttet en mentor, der vil stå for din oplæring og følge dig igennem praktikforløbet.

Ansøgningskrav
Som praktikant hos Midtconsult forventer vi, at du har et basalt kendskab til bygninger og bygningsmæssige fagtermer. Du skal være teoretisk velfunderet, videbegærlig, disciplineret samt have mod på at springe ud i nye og udfordringer opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være ingeniørstuderende, energi og indeklima, VVS-installatør eller lignende.

Hvorfor vælge os?
Efter et praktikophold hos Midtconsult har du fået indblik i, hvordan vi arbejder i en rådgivende ingeniørvirksomhed, fx hvilke faser et projekteringsforløb indeholder og hvilke udfordringer, vi støder på under projekteringen. Du har desuden fået et personligt netværk i én af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Norden, hvilket vil fremme dine karrieremuligheder efter endt uddannelse. Samtidig har du som praktikant mulighed for at komme med i vores Future Talent Program, der har fokus på netværk og personlig og faglig udvikling.

Ansøgningsprocessen
Vil du være vores næste praktikant til vores Future Talent Program? Så send en ansøgning + cv + eksamenspapirer via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende i april og maj indtil vi har fundet den rigtige kandidat. Ordinær praktikstart er august 2018.

For flere informationer om praktikindholdet
Jonas Lyngskov Reimer, teamleder, VVS-afdelingen i Herning, +45 6155 1517

For flere informationer om ansøgningsprocessen og Future Talent Programmet
Sharmila Gnanasegaran
HR-koordinator
Mail: sgn@midtconsult.dk
Mobil: +45 5175 6594

Daniel Bak Mortensen
HR-koordinator
Mail: dbm@midtconsult.dk
Mobil: +45 2974 6498

Antal ledige praktikstillinger
1 ledig praktikplads på vores kontor i Herning, Viborgvej 1, 7400 Herning

Tags: Midtconsult

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere