iKontrol ApS

www.ikontrol.dk

Branche/Sektor:

IT, Planlægning

Om

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang.

Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i…

Læs mere  

Om

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang.

Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisationen. Med en fleksibel opbygning af systemet er det muligt at skræddersy en løsning til lige præcis din virksomhed.

Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android. Vi tilbyder fire forskellige licenstyper med tilhørende moduler. Du er ikke tvunget til at købe alle moduler – og vi hjælper dig gerne med specialløsninger.

iKontrol-modulerne indbefatter:

  • Fotodokumentation
  • Kontrolskemaer og tjeklister
  • Mangler og tilsyn
  • Mønsterrundering
  • Tekniske forespørgsler
  • Tjeklister og formularer
  • Opgavestyring
  • Serviceeftersyn
  • Drift & vedligehold
  • Dokumenter og tegninger

Få overblik over de fire licenser her og hvilke moduler, der hører til de forskellige licenstyper.

Kontakt os via formularen eller ring til os på 7060 6055 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.30.

Kontaktpersoner

Maisam Karami

Salgschef

Lærke Klausen

Kommunikations- og marketingansvarlig

Torben Jørgensen

Direktør og partner

Jobs

Selvstændig systemudvikler til backendløsninger med C#-erfaring

Vi har travlt og leder efter en ny kollega til vores udviklingsteam. Så hvis du leder efter et job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder og søde kolleger, så er vi måske din næste arbejdsplads?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Selvkørende salgskonsulent til kvalitetssikringssystem

Vi har travlt og leder efter en ny kollega til vores salgsteam. Så hvis du leder efter et salgsjob i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder og søde kolleger, så er vi måske din næste arbejdsplads?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere