Branchen

Installatører: Den digitale udvikling gavner os

Det er tydeligt at mærke den stigende digitalisering og automatisering i forretningen, mener månedens installatørpanel, men langt fra som noget negativt.

Branchen

Installatører: SKAT er fint, men...

Vi har ikke noget imod at betale SKAT. Sådan lyder meldingen fra installatørpanelet, der dog også har kritikpunkter og forslag til forbedringer.

Branchen

Installatører: Smartphones gør vores arbejde lettere

Teknologien er kommet for at blive. Sådan lyder meldingen fra Installatørpanelet, som særligt bruger smartphones til at lette arbejdsprocessen.

Branchen

Installatører: Kurser skal holde os skarpe

Installatørpanelet peger på de kompetencer, de mener, er vigtigst at besidde i installationsbranchen. Kurser og efteruddannelse skal generelt holde medarbejderne skarpe, så de kan leve op til branchens stigende krav.

Branchen

Installatører: Det er vigtigt at ansætte lærlinge

Installatørpanelet ser stor vigtighed i at tage ansvar for branchens fremtid ved at være med til uddanne lærlinge. 2015 og starten af 2016 har bragt både flere lærlingehenvendelser og -ansættelser med sig end de foregående år.

Branchen

Installatører: Vi hyrer gerne en med plettet straffeattest

Installatørpanelet vil som udgangspunkt gerne ansætte medarbejdere med pletter på straffeattesten - folk skal have en chance til.

Branchen

Installatørpanelet: Mere kontrol skal bekæmpe ulovlige installationer

Gennem restriktive tiltag og mere kontrol skal uautoriseret arbejde opdages og bekæmpes, mener denne måneds installatørpanel. Det skal desuden være tydeligere hvad man må og ikke må, så ingen er i tvivl om, hvorvidt de udfører ulovligt el-arbejde.

Branchen

Installatører: Det forventer vi af 2017

I installatørpanelet er man enige om, at 2017 bliver et spændende år, der vil byde på travlhed og vækst. Den stigende kurve vil dog også medføre udfordringer i branchen.

Branchen

Installatører: Det er vigtigt at være digital

Installatørpanelet er enige om vigtigheden af at være digital og slippe for unødigt papirarbejde. Digitale rutiner gør arbejdet lettere for både kunderne, leverandørerne og installatørerne, som sparer tid og ressourcer.

Branchen

Installatører: Du må ikke have mange korte ansættelser

Installatørpanelet kigger efter en bred vifte af ting, når de ansætter medarbejdere. Men vil du ansættes af panelet, er det en god idé at være engageret, have papirerne i orden samt ikke at have for mange korte ansættelser på dit CV.

Branchen

Installatører: Vi vil gerne ansætte flygtninge

Installatørpanelet er klar til at ansætte flygtninge, hvis forretningen tillader det. Der er dog nogle barrierer forbundet med det, lyder det fra installatørerne.

Branchen

Installatører kigger ind i 2016-krystalkuglen

Installatørpanelet spår, hvilke muligheder og udfordringer 2016 vil bringe for forretningen. To ser positivt på året, mens én installatør frygter endnu et svingende år.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere