Jobopslag

Intern sælger / rådgiver med teknisk baggrund søges

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

  • info@volundvt.dk
  • 9717 2033
  • Brogårdsvej 7, 6920 Videbæk
Se profil  
Stilling: Intern sælger / rådgiver med teknisk baggrund
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 15.06.2017
Søg job  

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Du får en grundig oplæring og løbende uddannelse, så du bliver ekspert på vores produkter. Og du får faste arbejdstider i en succesfuld organisation, hvor vi sammen gør det sjovt at gå på arbejde.

 

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Som vores nye interne sælger bliver du en del af vores salgsteam. Her supporterer du 2 eksterne sælgere og kunderne med servicetekniske spørgsmål og salg. Kunderne omfatter bl.a. kølefirmaer, elektrikere og VVS-firmaer.

 

Du rådgiver kunderne over telefonen

Du bruger mest tid på salg og holder overblikket over dine kunder, følger op på tilbud og sørger for, at kunderne er opdaterede om leveringen.

 

Er du stadig nysgerrig på jobbeskrivelsen? Læs mere her:

http://volundvt.dk/om-voelund-varmeteknik/ledige-stillinger/intern-saelger-og-raadgiver-med-teknisk-baggrund?utm_source=Installat%C3%B8r%20online&utm_medium=Stillingsannonce&utm_campaign=2017_inter_saelger

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere