Jobopslag

Juniorsælger til Østdanmark

Philips Lighting

www.lighting.philips.dk

  • lighting.dk@philips.com
  • 3329 3333
  • Frederikskaj 6, 2450 København SV
Se profil  
Stilling: Juniorsælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.10.2017
Søg job  

Bliv en del af verdens største belysningsvirksomhed.

Som Juniorsælger får du ansvaret for at fastholde og udvikle vores markedsposition hos el-installatørerne og el-grossisterne i Østdanmark.

Arbejdsopgaverne består i at:

• Følge op og styrke kundeforholdet til den enkelte afdeling/butik

• Give oplæring/produkttræning til butikspersonalet samt komme med indspil på salgsgivende tiltag i butikkerne

• Følge op på vareplacering og butikkens sortiment

• Forestå indsalg af kampagner, aktiviteter og events i afdelingerne/butikkerne

Vi søger en person, der er udadvendt med et højt energiniveau, og gerne med erfaring samt resultater fra salg til El-branchen. Du er entusiastisk og god til at bygge relationer. Du arbejder struktureret, fordi god planlægning af tiden og kundebearbejdningen er vigtige succesfaktorer. En resultat- og løsningsorienteret tilgang til jobbet er et ”must”.

Juniorsælger hos kendt brand i branchen

Du tilbydes en god oplæring og introduktion til sælger jobbet, hos én af Danmarks førende leverandører af belysning. Jobbet indebærer stort ansvar og frihed, og virksomhedens velkendte navn og brand samt position sikrer gode forudsætninger for at få succes med opgaven. Attraktiv gagepakke, som indeholder fast løn samt bonusaftale efter kvalifikationer, mobiltelefon, computer samt firmabil.

Hvis du er interesseret i denne mulighed, skal du uploade din ansøgning via Philips karrierewebsted. Din ansøgning skal være på engelsk . Efter en forudvalgsproces baseret på dit CV, bliver du inviteret til telefoninterview og efterfølgende forretningssamtaler.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere