11.05.2017  |  EL  |  Branchen

Kalder alle håndværkere i Esbjerg!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag den 18. maj er der åbent hus med pølser, præmier og produktnyheder i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Esbjerg

Der er pølsevogn, præmier på højkant og mulighed for at opleve nye produkter inden for el-materiel, belysning, værktøj og tekniske artikler, når Lemvigh-Müller torsdag den 18. maj fra kl. 10-14 holder åbent hus for professionelle håndværkere og andre fagfolk fra de tekniske brancher.

Det foregår i håndværkerbutikken på Ringen 1 i Esbjerg.

Lemvigh-Müller har også inviteret 19 førende producenter med til dagen, så man kan få en god snak om deres produkter og løsninger. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at få fingrene i nogle gode dagstilbud.

De producenter kan du møde:

Milwaukee, Fireprotect.dk, Wexøe, 3M, Lauritz Knudsen, Bahco, HKSDK, Ledvance Osram, Elma Instruments, Wago, legrand, SG Armaturen, Zaerges, Schneider Electric, Niko Servodan, Rexroth, Bosch Group, Tyrolit og voestalpine Böhler Welding.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.   Få dine varer fra dag til dag Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere