22.05.2017  |  VVS  |  Branchen

Kamstrup indvier nyt intelligent vandcenter

I sidste uge kunne Kamstrup indvie sit 10.000 m2 store center for intelligent vandforsyning. Med investeringen har Kamstrup ambitioner om at forsyne en milliard mennesker med vand fra intelligente løsninger.

I de senere år har man hos Kamstrup oplevet en stigende vækst, og særligt vandområdet har været i udvikling.

Derfor havde virksomheden inviteret klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) til den officielle indvielse af det 10.000 m2 store vandcenter, hvor han fik lov til at klippe snoren til de nye faciliteter.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Kamstrup oplever rekordhøj omsætning

Ifølge Per Asmussen, der er Kamstrups adm. direktør, var det den første intelligente vandmåler, der for alvor satte gang i virksomhedens vækst:

”Vi leverer rygraden til at skabe en intelligent forsyning, og da vi lancerede den første intelligente vandmåler for seks år siden på det danske marked, fik den en god modtagelse”, siger han og fortsætter:

”Med opbakning fra de danske forsyningsselskaber gjorde vi produkterne klar til at eksportere, og i dag leverer vi til kunder i store dele af verden”, siger Per Asmussen.

Læs også: Kamstrup indgår samarbejde med Optiqua Technologies

Ifølge Per Asmussen har Kamstrup ambitioner om at forsyne en milliard mennesker med vand fra intelligente løsninger.

Innovativt bidrag til forsyningssektoren
I forbindelse med den officielle indvielse af det nye vandcenter gav Lars Chr. Lilleholt Kamstrup et par positive ord med på vejen og var særligt glad for deres innovative bidrag til forsyningssektoren:

”En ting er, at man kan spare gennem ressourcer og personale. Men det bedste er, at det sker gennem teknologisk udvikling, og at vi bruger tingene på en mere effektiv måde, hvilket jeg synes, at Kamstrup har bidraget til”, siger han.

Til daglig har Kamstrup 1.200 ansatte, og yderligere 300 vil blive ansat i forbindelse med det nye vandcenter. 

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere