10.06.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Kemikalieresistent ventilation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Anven har et meget stort program af kemikalieresistente/syrefaste/korrosions-bestandige ventilatorer

Anven har et meget stort program af kemikalieresistente/syrefaste/korrosions-bestandige ventilatorer, der dækker volumen og tryk fra 30m3/t ved 50Pa op til 140.000m3/t ved  6.000Pa. 

De anvendes med stor fordel, hvor der skal udsuges luft fra aggressive miljøer – stinkskabe, produktions- og opvaskemaskiner, laboratorier, kemiske fabrikker, medicinal- og fødevareindustrien, galvaniske metalbehandlingsanlæg, fra petrokemisk industri til miljø renseanlæg med ætsende – og farlige dampe. 

Udover standard produkter, er Anven også i stand til at leverer specielt tilpassede ventilatorer henhold til jeres behov, for eksempel med ATEX godkendelse til eksplosive miljøer.

Find den helt rigtige løsning første gang

Jeg giver rådgivning om den bedst egnede ventilator i forhold til kemikalier, koncentration, temperatur med videre, for at finde ud af hvilket materiale ventilatoren skal være lavet af (PVC, PE, PP eller rustfristål)  for at være korrosionsbestandig.

Efter mange års erfaring med rådgivning og beregning af ventilatorer hos Juvenco, er min konklusion, at det lønner sig, at give sig tid til spørgsmål og beregning i den indledende fase, for at finde den helt rigtige løsning første gang.

Det er i sidste ende langt billigere og meget lettere for alle partner, end blot ved at prøve sig frem.  

Kom godt igang og dowload ”Syrefast skema”  eller kontakt Anven for rådgivning til dit projekt.


 

Tags: ANVEN

Mere fra ANVEN

ANVEN

www.anven.dk/

Anven er leverandør af kvalitets ventilatorer og ventilationsudstyr til dansk byggeri og industri, og med mange års erfaring kan vi vejlede og hjælpe med korrekt dimensionering. Med et produktprogram på over 100.000 ventilatorer, kan Anven levere ventilatorer og tilbehør til næsten enhver opgave, fra den mindste toiletventilator, over ATEX ventilatorer, kor…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere