Indeklima

LindabTanken - en ny blog fra Lindab

På LindabTanken kan du læse den nyeste viden inden for ventilation, byggeri og indeklima. Eksempelvis; hvorfor tagrender ikke bare er tagrender; og hvad LindabPascal egentlig er, og hvordan det virker.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Lindab øger onlinesalget markant

En gentænkning af Lindabs webshop har sendt onlinesalget i vejret. 25 procent af omsætningen på ventilationsprodukter kommer nu fra onlinesalg.

Ny app skal forenkle hverdagen i ventilationsbranchen

En ny ventilationsapp fra Lindab samler alle firmaets beregningsværktøjer i en samlet app, så komplicerede beregninger nu kan klares direkte fra en smartphone eller tablet.

Avanceret ventilationsteknologi sænker driftsomkostninger

I Frederikshavns nye storskole, Nordstjerneskolen, overvåges og reguleres temperatur- og CO2-niveauer i hvert klasselokale med teknologi fra Lindab Ventilation. Løsningen sørger for, at skolens elever altid får frisk luft, mens de årlige driftsomkostninger reduceres væsentligt.

VVS Service spilder ikke tiden på vejene

Familiefirmaet Vejen VVS Service kan fejre 40-års jubilæum i år. Effektiv planlægning, et velassorteret lager og en god salgsmentalitet hos montørerne er nogle af de ting, der er med til at sikre virksomhedens succes.

Lindab udvider i hovedstadsområdet

I Skovlunde har ventilationsleverandøren Lindab netop udvidet med flere kvadratmeter og nyrenoverede lokaler. Samtidig er virksomhedens produktion af rektangulære systemer flyttet fra Farum til Skovlunde, så produktion, lager og butik er samlet under ét tag.

Byggeri

Mød Lindab på Byggeri ’16

Mere end 30.000 fagfolk fra Danmark og resten af Norden samles, når fagmessen for byggevarer, Byggeri ’16, løber af stablen fra den 1.-4. marts i Fredericia.

Virksomhedsdrift

Lindab åbner to butikker i Jylland

Ventilationsproducenten Lindab har investeret i to nye Pro Shop-butikker ved Aarhus og Aalborg.

Udsigt til bedre indeklima i etageejendomme

Tre løsninger fra Lindab gør det nu nemmere at installere decentral boligventilation i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Lindab Ventilation udvider sortimentet med lufttæpper

For at styrke sin position som markedsleder inden for ventilationskomponenter udvider Lindab Ventilation nu sortimentet med lufttæpper. En bredere produktpalette gør det muligt for Lindab Ventilations kunder at byde ind på en større del af den samlede entreprise.

Indhold fra partner

Enkel og elegant ventilationsløsning

Det nye system fra Lindab sikrer en praktisk og æstetisk ophængning og samling af ventilationskanaler.

Værdien af godt indeklima skal synliggøres

Den helt store udfordring for ventilationsbranchen er at kommunikere værdien af et godt indeklima til både økonomichefer i store virksomheder og almindelige boligejere. I en tid hvor vores bygninger bliver tættere og tættere er god ventilation nemlig vigtigere end nogensinde før. Erhvervsmagasinet Installatør har talt med en række af branchens vigtigste aktører.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere