07.02.2017  |  VVS  |  Byggeri

Massevis af nye energiløsninger nu klar til dig

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan nu trække på i alt 24 energiløsninger fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger om, hvordan man energirenoverer etageejendomme. Det handler bl.a. om´ forbedring af de tekniske installationer samt skift til LED-belysning.

Find gratis energiløsninger, beregnere og viden om alt fra varmepumper til performancetest hos Videncenter for Energibesparelser i Bygninger. Det er et uvildigt center, der vejleder om energibesparelser i bygninger, og stiller viden og værktøjer til at spare på energien i bygninger gratis til rådighed.

Senest har Videncentret udgivet nye energiløsninger om otte emner i etagejendomme: LED i fællesarealer samt efterisolering af forskellige konstruktioner. Dermed man du nu trække på i alt 24 gratis energiløsninger til etageejendomme. En række af dem handler om renovering af varmeanlæg samt skift til anden energikilde og ventilation. 

For enfamiliehuse findes der energiløsninger om over 50 forskellige bygningsdele og installationer.

Find det hele på ByggeriOgEnergi.dk.

Mere fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger

www.ByggeriOgEnergi.dk

Hos Videncenter for Energibesparelser i Bygninger - VEB - får du konkrete og praktiske værktøjer til at arbejde med energibesparelser i bygninger. Vi giver dig film, energiløsninger, guides, besparelsesberegner, cases mv. - både om installationer og klimaskærm - og alt sammen gratis og frit tilgængeligt for den danske byggebranche. Videncentret hører under Energistyrelsen og har vejledt bygge…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere