06.03.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

MicroVent sikrer indeklimaet i 42 kontorer på Høvelte Kaserne

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Høvelte Kaserne kan officererne nu glæde sig over et bedre indeklima efter at MicroVent er blevet installeret i 42 cellekontorer og et mødelokale.

Det kan være vanskeligt at få plads til ventilation i ældre bygninger med små kontorer, men med MicroVent kunne Høvelte Kaserne sikre et behageligt indeklima med lave anlægsomkostninger.

Fordi der ikke skal føres rør, er byggeperioden kort, og det giver en langt billigere anlægspris end ved andre ventilationsløsninger.

Samtidig bruger MicroVent 85 % mindre energi end central rørført ventilation. Det er en fordel for miljøet og for driftsomkostningerne, som er minimale.

MicroVent kan udveksle informationer med de fleste bygningsautomationssystemer, og på Høvelte Kaserne er hele ventilationssystemet koblet sammen med Forsvarets CTS. 

Se hele projektet her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate er et 100 % danskejet selskab, der leverer ventilationssystemer til byggebranchen.Blandt ejerne er EnergiMidt, Invactor og Innovation MidtVest, som administrerer Styrelsen for Forskning og Innovations pulje til investeringer i innovative virksomheder.Med det drifts- og energioptimerede decentrale ventilationssystem MicroVent medvirker InVentilate til at indfri de nye skærpede energikra…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere