31.05.2012

Miljøvenlig UPS vinder international innovationspris

Socomec har modtaget en international innovationspris af Frost & Sullivan for sine omkostningsbesparende UPS-løsninger.

Socomec, som er samarbejdspartner med danske Coromatic A/S på UPS-området, har i maj måned 2012 vundet den prestigefyldte Frost & Sullivan-pris ”New Product Innovation 2011” for sit produktsortiment af Green Power UPS-løsninger. UPS (Uninterruptible Power Supply) kaldes på dansk uafbrudte strømforsyninger eller backup-batterier.

Green Power-serien, der er til rådighed fra 10 kVA til 400 kVA, har en virkningsgrad på 96% (98% i øko-modus) takket være Socomecs 3 Level Topology. Derfor overholder Green Power UPS-løsningerne de strengeste miljøstandarder – selv for de mest krævende applikationer.

Hvert år vælger det uafhængige analyseselskab, Frost & Sullivan, brancheførende aktører og produkter, som udviser fremragende egenskaber inden for innovation, påvirker den teknologiske udvikling og sørger for kundernes ROI (return of investment).

Coromatic a/s er en del af koncernen Coromatic Group som har været distributører af Socomecs UPS-produkter i Danmark og Norden i en årrække.

- OWG

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere