Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Branche/Sektor:

Belysning, El-materiel, IBI, Intelligente Bygnings Installationer, Lysstyring

Om

Niko-Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Niko-Servodans løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Niko-Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel…

Læs mere  

Om

Niko-Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Niko-Servodans løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Niko-Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.

Det er Lysstyring der holder!

Jobs

Kundeservicetekniker søges

Niko-Servodan søger en kundeservicetekniker til den tekniske serviceafdeling. Den primære opgave er telefonrådgivning til installatører, rådgivere mv., der arbejder med opsætning og idriftsætning af virksomhedens produkter.

Frist: Snarest muligt Sydjylland

Manager Customer Order & Business Analysis

Niko-Servodan er på udkig efter en ny kollega til et spændende job med ansvar for teamet, der håndterer kundeordrer og for tilgængelighed af forretningsdata.

Frist: Snarest muligt Sydjylland

Navnenyt

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere