16.06.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny fakturafunktion gør det nemt at få betaling til tiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det skal være slut med at jagte de dårlige betalere. Håndværkere oplever undertiden at det kan være svært at få kunderne til at betale. Det værste, man kan gøre som selvstændig, er at acceptere, at de betaler for sent, og ikke reagere på det i tide. Derfo

Det kan være svært at bede kunder om at betale, og det bringer måske spændinger ind i samarbejdet. Som ejer af en mindre virksomhed oplever mange at det er svært at få betaling til tiden. Kunderne giver sig god tid til at betale fakturaer – og der er endda nogle, der slet ikke betaler.

Dårlige betalere lægger pres på likviditeten, fordi mindre virksomheder typisk har færre reserver i form af likvider til at dække de sene betalinger. Det kan føre til, at det er svært at udbetale løn til medarbejdere, betale regninger eller få et lån i banken. I sidste ende kan det reducere produktiviteten i virksomheden og forsinke væksten. De færreste håndværkere har lyst til at bruge tid på at inddrive gæld. Men det er alligevel en del af livet for de fleste små virksomheder.

For at lette den byrde har Billy nu tilføjet en fakturafunktion, hvor håndværkerne kan sende fakturaen direkte fra Billys mobil-app, til deres kunder ude i marken.

Det er nemlig bedst at sende fakturaen, mens arbejdet stadig står frisk i erindringen hos en kunde. Hvis man sender fakturaen samtidig med, at arbejdet afsluttes, er der mindre risiko for, at man glemmer at sende den, og kunderne er ikke i tvivl om, hvilket stykke arbejde fakturaen dækker. Kunderne kan ikke betale fakturaen, før de har modtaget den. Derfor er det vigtigt at sørge for, at få sendt den med det samme.

Når kunden betaler for den udsendte faktura, kan man registrere betalingen direkte i Billys nye forbedrede mobil-app. På denne måde klares hele faktureringsforløbet gennem en smartphone, mens man står overfor kunden.

Derudover kan man også fakturere fra en tablet, oprette en fakturakladde med få klik, når man er ankommet hos en kunde, og notere arbejdsopgaverne ned løbende. Samtidig er det muligt at tage imod betalinger direkte fra kunder ude i marken. Hvis man ønsker at kunne tage imod betaling i marken, skal man logge ind i programmet på sin tablet via browseren. Der kan man bruge online kortbetaleren. Her opretter man fakturaen, og åbner den i kundeportalen. Når den er åbnet i kundeportalen på tablet'en, kan man lade kunden indtaste sine kortoplysninger med det samme.

Indenfor nærmere fremtid vil man også kunne sende tilbud til sine kunder fra mobil-app'en. Hvis man for eksempel snakker med en potentiel kunde, og personen ønsker et tilbud fra virksomheden; vil man kunne sende kunden et tilbud direkte fra telefonen. På den måde får man hurtigere skabt en forbindelse med kunderne, og i sidste ende kan det betyde hurtigere betaling og kortere procestid for både håndværker og kunde.

Henter du Billys gratis mobil-app, behøver du derfor ikke vente med at sende fakturaen til, at du kommer tilbage på kontoret. Du kan læse mere om Billy på https://www.billy.dk og hente App’en som er gratis og findes til både iPhone og Android.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Commercial manager Nicolai Hofsø fra Billy på nicolai@billy.dk  

Om Billy: Billy (tidligere Billy’s Billing) er skabt af Toke Kruse og Sebastian Seilund, som har flere års erfaring med sig fra iværksætter verdenen. De har begge arbejdet sammen i en årrække blandt andet i it-virksomheden Relation Technology, som Toke Kruse netop har solgt til Creuna. Toke Kruse er i øvrigt forfatter af bøger til selvstændige blandt andet med bogen ”A Players” (www.aplayers.dk). Toke Kruse har i sommeren 2015 givet rollen som adm. direktør til Jonas Midtgaard, for selv at have en mere tilbagetrukket rolle i firmaet.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere