19.06.2017 | Navnenyt

Ny kundeservicechef hos Minuba

Steffen, kundeservicechef

Vi er rigtig glade for, at kunne byde endnu en kollega velkommen! 

D. 1. juni startede Steffen som kundeservicechef hos Minuba.

De sidste mange år har Steffen arbejdet med, at levere en WOW-oplevelse for kunden hos én af vores samarbejdspartnere e-conomic, samt hos Matas, HK og Viasat. Her har han bl.a. haft fokus på hvordan man giver kunden den hjælp han har brug for, plus lidt ekstra.

Da Steffen læste om Minuba første gang, var han sikker på, at han havde fundet det rette produkt og sted: "... det var et super match.". 

Han går meget op i, hvordan han kan gøre ting nemmere og bedre for virksomheder og altid at have kunden i centrum: "Hos Minuba har jeg bl.a. fokus på hvordan man kan hjælpe kunderne med at opnå en bedre drift, sikre overblik over økonomi og effektivitet."

Steffen glæder sig til at: "... udbygge den gode serviceoplevelse der allerede skabes hver dag. Jeg vil arbejde benhårdt efter, at alle kunder får den værdi ud af Minuba som de ønsker – og lidt til. Jeg har allerede oplevet hvor meget værdi der er at hente, så det glæder jeg mig til at gøre endnu mere af."

Hans første opgaver har ligget i at forstå kunderne, for det er her det hele starter: "Jeg har været på flere kundebesøg, for at se hvordan Minuba skaber værdi for dem, og hvad de især har brug for hjælp til. Jeg har allerede været med på en vækstrejse i e-conomic som kundeservicechef – hold øje med Minuba – det bliver lige så stort."

Har I lyst til, at vide mere om Minuba så kan Steffen kontaktes på: +45 31 58 78 86.

 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere