02.03.2017  |  VVS  |  Varme og køling

Ny luft/luft varmepumpe med A+++ fra Bosch

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bosch introducerer en ny luft/luft varmepumpe med høj effekt og stort moduleringsområde.

Bosch Compress 8000 AA er det sidste nye skud på stammen inden for luft/luft varmepumper. Med en effekt på hele 8,5 kW henvender denne luft/luft varmepumpe sig til større boliger, mindre haller med mere.

Trods den meget høje effekt, kan Compress 8000 AA også benyttes i mindre boliger grundet det meget store moduleringsområde fra 0,8 til 8,5 kW. Varmepumpen har ligeledes den højeste energimærkning med A+++ og en SCOP på 5,2. Det giver dermed Compress 8000 AA en plads helt i toppen blandt de mest energieffektive luft/luft varmepumper.

Styr varmepumpen via telefonen
 
Bosch lancerer samtidig et Wi-Fi modul, som giver boliger med trådløst internet og en Bosch luft/luft varmepumpe en billig og smart måde at styre deres varmepumper på via telefonen.
Wi-Fi modulet passer på alle Bosch luft/luft varmepumper fra 2011 og frem. Wi-Fi modulet benytter den gratis App, Wi-Heat.
App’en kan downloades gratis til iOS eller Android telefoner og tablets.

Mere fra Robert Bosch A/S

Robert Bosch A/S

www.bosch.dk

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Bosch-koncernen er opdelt inden for fire forretningsområder: Autoteknik, Industriteknik, Forbrugsgoder og Energi- og bygningsteknik.Automotive Technology er vores største forretningsområde. Vores vigtigste opgaver omfatter indsprøjtningsteknik til forbrændingsmotorer, bilsikkerhed, elektriske drev og komm…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere