11.04.2017  |  EL  |  El-materiel

Ny produktguide med "hurtigløberne" til el-installationen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hager har siden 1955 været specialister i komponenter og løsninger til den professionelle el-installation. Wexøe har samlet alle hurtigløberne til el-installationen i en ny "Produktguide"

Hagers omfattende sortiment af komponenter og løsninger til el-installationen gør, at du kan nøjes med én leverandør. Alle Hagers systemer og løsninger er i bedste kvalitet og  afstemt indbyrdes i design. Fokus på betjenings- og brugervenlighed gør, at du i sidste ende sparer unødig tid og besvær.
Vi har samlet alle "hurtigløberne" i en ny produktguide, som du kan downloade eller få tilsendt på tryk, hvis du kontakter os på tlf. 4546 5800.

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

I mere end 50 år har Wexøe A/S spillet en vigtig rolle som distributør af kundetilpassede løsninger, samt førsteklasses produkter og services - til elektriske installationer, data installationer og automatisering - i boliger, administrativt byggeri, i fabriksbygninger og på produktionsanlæg og maskiner.Vores produkter, løsninger og services spænder vidt fra; fordelingstavler, installations- og kab…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere