14.06.2016  |  EL  |  Sikring

Nye brandspjæld sikrer fremtidens byggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lindab har mærket en efterspørgsel på løsninger til brandsikring, og derfor opruster virksomheden på udvikling og produktion af brandspjæld.

For at styrke sin position inden for ventilationskomponenter udvider Lindab sortimentet med en komplet serie af brandspjæld.

Lindab Koncernen opkøbte for halvandet år siden en Italiensk fabrik, der havde specialiseret sig i produktion af brandspjæld, og nu kan Lindab imødekomme den danske branchens efterspørgsel.

”Vi har udviklet en række produkter, der er på forkant med fremtidens krav og udfordringer,” fortæller produktchef for ICS hos Lindab, Niels Mulvad.  

Den fulde løsning til alle kunder

Produktprogrammet inkluderer spjæld til forskellige markedsbehov og tilbyder også integreret automatik, der sikrer de automatiske test af systemer.

Derudover sender Lindab en ny serie af røgspjæld på markedet. 

”Vi skal have det bedste sortiment og tilbyde de bedste løsninger,” fortæller salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer.

Lindab skruer op for vejledning

Brandsikring er et af de områder med flest regler. Derfor har Lindab efteruddannet alle sælgere i virksomheden.

”Vi er hele tiden ajour med udviklingen, for vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed,” slutter Puk Spencer.  

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere