17.04.2015  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Nye digitale værktøjer skal hjælpe fagfolk

Lindab er klar med en række digitale tilbud, der ifølge ventilationsproducenten vil gøre arbejdet lettere for fagfolk i ventilationsbranchen.

Den danske ventilationsproducent Lindab har udviklet en række digitale værktøjer, der skal gøre jobbet lettere for ventilationsentreprenører og rådgivende ingeniører. Det forklarer salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer.

”De nye online tools er endnu et skridt på vejen i vores bestræbelser på at gøre det enklere og lettere for vores kunder at handle interaktivt med Lindab”, siger hun.

Læs også: ”Jeg kan godt lide at sælge luft”

Virksomhedens nye digitale produkter består af tre forskellige produkter, der skal gøre arbejdsprocessen mere anvendelig på forskellig vis.

Vent Tools er en app, som skal give fagfolk mobiladgang til Lindabs praktiske beregningsværktøjer. Blandt andet kanaldimensionering, tryktab, forskydning, isoleringsforbrug, taghældning, og kapacitet.

Læs også: Nye tiltag til ventilationsaggregater fra Systemair

Et andet program, Smart Search er til PC og app og skal bruges til at finde dokumentation, billeder og priser på ventilationsudstyr.

Lindab Quick Selection Tool er det sidste program, og skal finde de luft- og vandbårne Lindab-produkter, som kunden skal bruge i sin projektering.  

”Populært sagt er al den information, som kunden har brug for, kun ét klik væk,” siger Puk Spencer.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere