Nyhedsarkiv

Varme og køling

Bundmoduler fra Pettinaroli holder styr på rørene

Med et bundmodul fra Pettinaroli har du helt styr på rørerne til varme- og brugsvandsinstallationer. Vi samler og leverer det komplette bundmodul for en hurtig og nem installation

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Få styr på din brandsikring med Pettinaroli COMFORT IP

Med Pettinaroli's COMFORT IP system er det muligt at få sikret din bolig mod brand - og få direkte besked på din smartphone ved røgudvikling!

Indhold fra partner

Ventiler & OEM-komponenter til industrien

Pettinaroli er leverandør af enkeltkomponenter, system og komfortløsninger til VVS-branchen. Men derudover leverer vi også et bredt udvalg af ventiler og OEM-produkter til industrien i både ind- og udland.

Indhold fra partner

NY ALPHA2 1-kanal styring til gulvvarme!

Det eksisterende ALPHA2 styresystem til gulvvarme fra PETTINAROLI, er nu blevet udvidet med en et-kanal styring. Det trådløse gulvvarmestyresystem til 1 kreds har mange fordele for både installatør og slutbruger. Styringen er enkel at installere samtidig med, det er nemt at regulere og styre. Den anvendes typisk til styring af en Minishunt.

Indhold fra partner

ALPH2: Avanceret styresystem til gulvvarme!

ALPHA2 styresystemet til gulvvarme 1, 4, 8 og 12 kredse fra PETTINAROLI har mange fordele for både installatør og slutbruger. Det er enkelt at installere samtidig med, det er nemt at regulere og styre. Netop styringen er markedets mest avancerede - her gennemgås nogle af styresystemets fortrin.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere