15.06.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Nyt magasin med gratis inspiration til dig

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solar med mere skifter navn og format. I det nye Solar Indsigt finder du casehistorier, nyheder, produktinspiration og gode råd.

Solar Indsigt er et nyt, digitalt magasin, som du kan læse på din computer, tablet eller mobil. Her kan du finde inspiration, nyheder og gode råd pakket ind i et overskueligt og letlæseligt format. Magasinet er gratis og kan hentes på vores hjemmeside eller på linket herunder.

I denne udgave kan du blandt andet få inspiration til alarmer, som styres ved hjælp af mobil eller tablet. Du kan se, hvordan du forlænger sommeren med Solamagic terrassevarmere- og lamper. Og så kan du læse om en noget anderledes opgave, der involverer kaffegrums og østershatte.

Hent Solar Indsigt her.

God læselyst!

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere