04.12.2017 | Navnenyt

Nyt medlem til SustainSolutions Advisory Board

Jacob P. Wind indtræder i SustainSolutions Advisory Board.

SustainSolutions nye advisory board medlem skal være med til at styrke virksomhedens indsats i den almene sektor.

Vi er glade og stolte over at byde velkommen til Jacob P. Wind, som i de seneste syv år har været økonomidirektør i Salus Boligadministration.

Jacob har et indgående kendskab til de forhold og behov, der eksisterer i den almene sektor og skal være med til at styrke udviklingen inden for dette område.

– Med Jacob får vi en stærk kompetence ombord, der giver os mulighed for at servicere vores kunder i boligforeningerne i endnu højere grad, samt udvikle nye stærke løsninger til denne vigtige del af den danske boligmasse., siger adm. direktør i SustainSolutions Christian Niepoort.

Jacob har en HD med speciale i økonomistyring fra Syddansk Universitet og arbejder til dagligt som konsulent inden for økonomi, administration og ledelse.

Læs mere her

Mere fra SustainSolutions

SustainSolutions

http://www.sustainsolutions.dk

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover ener…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere