Annonce

Opret nyhed

Islands Nationalmuseums nye overvågningssystem er fra Mobotix. Foto: Islands Nationalmuseum

Nyt overvågningssystem tæller museumsgæster

Islands Nationalmuseum har fået installeret de såkaldte Q24-kameraer fra Mobotix, der er i stand til at tælle antal besøgende og opgøre, hvordan de bevæger sig rundt på udstillingerne.

TEKNOLOGI

Islands Nationalmuseum har for nylig fået installeret et overvågningssystem fra Mobotix.

Ud over at sikre de værdifulde genstande kan det nye system, der omfatter adskillige Q24-kameraer, diskret tælle, hvor mange gæster der besøger museet og registrere, hvordan de bevæger sig rundt. Det kan museet blandt andet bruge til at vurdere, hvor populær en udstilling er.

Læs også: Gode vækstmuligheder i overvågning

Til forskel fra andre overvågningssystemer behandler hvert kamera selv sine billeder, og det gør, at billeder i høj opløsning ikke skal overføres til andre enheder til analyse, så netværket belastes minimalt.

Det lader sig gøre på grund af Mobotix’ decentraliserede koncept, hvor der er indbygget en højhastighedscomputer i hvert enkelt kamera.

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af redaktionen på websitet.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce