App-guide

Oras Armatur A/S | Oras App

Oras arbejder konstant på, at udvikle innovative og avancerede løsninger for at gøre arbejdet for VVS installatørerne så enkelt som muligt. Teknologi og digitalisering til boliger kommer i form af nye produktfunktioner og applikationer, der letter arbejdet. Med den nye Oras App er det nu muligt hurtigt at justere armaturets indstillinger, så de passer til specifikke brugerbehov – alt sammen med et tryk på en knap.
 
Oras App er i første omgang kompatibel med tre varianter af nye Oras Electra armaturer samt de nye berøringsfri modeller i Oras Medipro serien. Med appen kan installatøren indstille parametrene optimalt i de elektroniske armaturer, så de opfylder eventuelle individuelle behov hos kunden.
 
Hvad kan Oras App?
 
IDENTIFICER nemt Oras armaturer med Bluetooth® sensor indenfor radiussen
TILGÅ alle vigtige produktinformationer (f.eks. resterende batterilevetid, vandforbrug og aktuelle indstillinger
NULSTIL indstillinger
OPRET individuelle indstillinger baseret på kundebehov
OVERFØR gemte indstillinger til andre armaturer
RAPPORTER produktinformation og indstillinger – få dem sendt direkte til din e-mail
SPAR TID ved justeringen af Oras’ elektroniske armaturer. Med en betjeningsvenlig brugerflade er justering af parametre hurtigt og nemt. 
 
Oras App fås til Android og iOS.
 
 
Navn: Oras App
Udbyder: Oras Armatur A/S
Tlf.: +45 75957433
Mail: Info.Denmark@oras.com
 

 

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere