18.02.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Ordrestyring.dk og Billy indleder samarbejde

I et nyt samarbejde mellem regnskabsprogrammet Billy og timesagsstyringsprogrammet ordrestyring.dk integreres virksomhedernes platforme.

Ordrestyring.dk, der hjælper håndværkere med sagsstyring, herunder tilbud, ordrer, time- og materialeforbrug, har indledt et nyt samarbejde med regnskabsprogrammet Billy.

Læs også: VVS- og el-branchen får sin egen Momondo

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Formålet er at lette kundernes daglige administration med it-løsninger.

Samarbejdet består nemlig i en integrering af de to it-systemer, så brugerne undgår at skulle opdatere deres sager flere steder og dermed undgår unødigt dobbeltarbejde.

“Vi lever af vores brugere, og derfor er det vigtigt for os at efterkomme deres ønsker. I takt med Billys vækst har vi oplevet, at flere har efterspurgt en integration og er derfor glade for at have indgået samarbejdet, der kan skabe synergier for både Billy, os og vores brugere”, fortæller Carsten Rasmussen, administrerende direktør for ordrestyring.dk.

Også hos Billy ses der positivt på det nye samarbejde:

“Da Billy har en bred målgruppe af selvstændige, der arbejder i vidt forskellige brancher, er det vigtigt for os at imødekomme brugernes behov. Det gør vi ved at lave integrationsløsninger til systemer som ordrestyring.dk, som brugerne i forvejen bruger i deres daglige arbejde”, fortæller Katrine Rasmussen, der er marketingchef hos Billy.

Læs også: Ordrestyring.dk og Klarpris i nyt samarbejde

Anvender du både ordrestyring.dk og Billys programmer, vil dine fakturaer fra ordrestyring.dk eksempelvis automatisk blive bogført i regnskabet i Billys system.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere