16.05.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Produktnyhed: Casella Guardian2 – system til miljøovervågning af byggepladser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Buhl & Bønsøe A/S er forhandler af måleinstrumenter fra Casella, som nu introducerer det nye Guardian2 system. Systemet hjælper brugeren med at reducere miljøbelastning fra større bygge- og nedrivningspladser.

Med Guardian2 er det muligt, at overvåge og rapportere støj, støv og vibrationer samtidig, så vel som vindhastighed og vindretning, dermed er det meget enkelt at udarbejde en samlet rapport på vurdering af miljøbelastningen.

Webbaseret brugerflade

Casella introducerer ligeledes en ny webbaseret brugerflade, “Casella 24/7”, som gør det muligt, at streame data direkte til mobile enheder, og dermed overvåge og indsamle data med den intuitive brugerflade og det enkle rapporteringssystem. Systemet indeholder også muligheden for SMS og e-mail notifikationer, som sikrer, at brugeren alarmeres, når prædefinerede grænser overskrides.

Forbedret brugerflade sikrer datatilgængelighed

Guardian2 er også det første ”multi-parameter” system, som bruger mHUB datalogger. Denne nye og forbedrede kommunikationsbrugerflade sikrer data integritet og tilgængelighed, uanset lokation. Desuden vil mHUB Plus fjerne risikoen for et muligt datatab i tilfælde af et kommunikationsudfald, da den lagrer data kontinuerligt til senere transmission.

Guardian2 kan tilsluttes 100-250V strømforsyning, og der er mulighed for tilslutning af et solpanel. 

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkrediterede laboratorium eller on-site. Vi tilbyder også udstyr o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere