Jobopslag

Projektsælger til store erhversbyggerier

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

  • kundecenter@schneider-electric.com
  • 88 30 20 00
  • Lautrupvang 1
Se profil  
Stilling: Salgsingeniør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 02.05.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 13.04.2018
Søg job  

Er du uddannet elektriker, elinstallatør, ingeniør eller lignende og har du erfaring med salg af el-tekniske løsninger til projektmarkedet? Så tilbyder vi en spændende og udfordrende stilling, hvor du blandt andet får et selvstændigt ansvar.

I Schneider Electric opererer vi inden for markedsområderne industri, energi, infrastruktur, datacentre, erhvervsbyggerier og boliger med et af markedets bredeste udbud af løsninger og produkter til energioptimering. Schneider Electric er til stede fra energien produceres i kraftværket eller vindmøllen, til den fordeles og transporteres i el-nettet, inden den til sidst forbruges i fabrikken, kontorbygningen eller boligen. Schneider Electric er førende inden for sit felt, har 160.000 ansatte globalt og mere end 1.000 medarbejdere i Danmark. 

Stillingen 
Du vil varetage projektsalg af en lang række produkter til de største erhvervsbyggerier i Danmark, bl.a.: 

  • Føringsveje, installationskanaler og kabelføring i praktisk og flot design
  • Tavlekomponenter og afbrydermateriel
  • Datatransmission via kommunikationsnetværk samt elektrisk distribution og installationssystemer.
  • Videoovervågning, adgangskontrol og tyveri- og brandalarmering 

Som projektsælger varetager du salgsopgaver i forbindelse med projektsalg til erhvervsbyggerier på det danske marked. Dine opgaver består blandt andet af at påvirke processen tidligt i fasen gennem udbud og forhandling og opfølgning på dette, indtil salget er i hus. Dine kunder er bl.a. bygherrer, rådgivende ingeniører, installatører samt de ledende danske el-grossister.

De største projekter i din pipeline ”lander” du i tæt samarbejde med det centrale team på hovedkontoret i Ballerup. Samtidig sælger du dig ind på flere sager gennem forhandling og din gode relation til kunderne, således at du sikrer, at Schneider Electric har den størst mulige markedsandel hos kunden og dennes projekter. Størstedelen af din tid går med at være i kontakt med rådgivere og installatører på projekterne, hvor du skaber et tæt forhold til de toneangivende kunder.

Dit kommende distrikt vil være Midt-, Sønderjylland og Fyn, og du vil dagligt køre ud hjemmefra, og have kontakten til dine nærmeste kolleger telefonisk. Det vil dog også forventes, at du besøger hovedkontoret I Ballerup med jævne mellemrum.
 
Faglige kvalifikationer  
Du er uddannet elektriker, elinstallatør, ingeniør eller lignende. Du har erfaring med salg af el-tekniske løsninger til projektmarkedet. Din tekniske baggrund kombineret med din kommercielle erfaring gør dig i stand til at adressere tekniske beslutningstagere. Du har erfaring med salg af såvel de langsigtede løsninger, som først bærer frugt om 2-3 år, som de kortsigtede. Du behersker it på brugerniveau, kender MS Office og er vant til at arbejde i CRM. Du taler flydende dansk og fornuftigt engelsk.

Personlige kvalifikationer
For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er vedholdende og kommer med et højt drive og et stærkt engagement. Du går gerne forrest, er løsningsorienteret og på samme tid empatisk og pligtopfyldende. Du har stor erfaring med både opsøgende salg og relationssalg. Du er struktureret og har styr på dine ting, og så er du naturligt strategisk tænkende. Du er dygtig til at kommunikere, og du har et naturligt godt ”tag” på kunderne. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du er en teamspiller og bidrager positivt til holdet.

Vi tilbyder dig 
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar, og for den rette person med de rette kvalifikationer er der store muligheder for at skabe succes. Du får gode kolleger i en virksomhed, hvor tonen er uformel.​

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Talent Acquisition Specialist Christian Egeberg på telefon 28 99 14 01. Læs mere om os www.schneider-electric.dk.​

Ansøg hurtigst muligt og senest den 2. maj
Søg jobbet ved at sende os en motiveret ansøgning og dit cv via ”Søg stillingen”-knappen. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere